Door een fout in de uitvoering van de synchronisatie tussen het ledenbeheer van het kerkelijk bureau en de website is afgelopen week een aantal profielen tijdelijk verdwenen geweest van de website. Hierdoor zijn bij die accounts foto's verdwenen.

De fout ontstond door het vastlopen van de scripts die de leden uit het systeem van het kerkelijk bureau gelijktrekken met de kerkleden op de website. Omdat de foto's en aanvullende beschrijvingen gekoppeld zijn aan de accounts welke verwijderd waren, is deze informatie voor die accounts verdwenen. Terugzetten middels een back-up bleek niet mogelijk, zonder een aantal andere cruciale elementen in de website te raken. We hebben er toen voor gekozen geen back-up terug te zetten. Inmiddels zijn alle accounts weer terug op de website.

Dit betekent helaas wel dat een aantal mensen opnieuw hun foto zal moeten uploaden. Ook kan het nodig zijn dat opnieuw een wachtwoord aangevraagd wordt. Dit kan via de "wachtwoord vergeten" procedure. De webmasters verontschuldigen zich voor het ongemak dat dit met zich meebrengt.


Aankondiging

De ontmoetingskerk

De plek waar twee gemeentes God en elkaar ontmoeten. 

Gepubliceerd: 18-november
Artikel
Gepubliceerd: 18-februari

Update maatregelen tegen corona per 25 februari 2022

De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld. Dat betekent dat...

Vacature
Gepubliceerd: 12-december

Vacature predikant GKv Ede Noord

Ede Noord, middelgrote, heterogene, kinderrijke gemeente zoekt een...

Artikel

Toegangsbeleid kerkdiensten vanaf 25 september 2021

Naar aanleiding van de verruiming van de coronamaatregelen die door...

Gepubliceerd: 26-september