Leger des Heils Gelderland zoekt voor de afdeling Maatschappelijk Opvang Valleiregio Ede KOOKVRIJWILLIGERS (3 á 4 uur per week of op oproepbasis) en CHAUFFEUR-VRIJWILLIGERS

Kookvrijwilliger

Functieomschrijving:

Vier tot vijf  maal per week koken vrijwilligers voor en met een groepje bewoners.  Hierdoor wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd. We willen dit graag uitbreiden.
Kun jij lekker koken en wil je een ander graag meenemen in je enthousiasme? Dan ligt hier een kans! Een groepje van zes tot tien bewoners zoekt iemand die met hen de dagelijkse, gezamenlijke, warme maaltijd wil bereiden. Onder jouw leiding en stimulering ontdekken bewoners hoe gemakkelijk en leuk het is om te koken. Pak jij de uitnodiging aan?

Wij vragen:

je komt een keer per week of per twee weken op een vaste dag koken van 16:00 – 19:00 uur
je gaat voor de duur van minimaal een jaar een contract aan
je bent zelfstandig, geduldig en vriendelijk en weet balans te vinden tussen afstand en nabijheid. Je staat stevig in je schoenen
je vindt het leuk om contact te hebben met mensen
je respecteert de doelstelling van het Leger des Heils
je hebt respect voor andere normen en waarden

Wij bieden:

waardering, gezelligheid en begeleiding
een vrijwilligersvergoeding
WA verzekering
een leuke en gezellige werksfeer
een zorgvuldig afgebakende activiteit

Bedrijfsinformatie:

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.

Afdelingsinformatie: Maatschappelijke Opvang (MO) Valleiregio helpt de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Dit gebeurt door opvang voor dak- en thuislozen, korte trajectbegeleiding voor mensen die zelfstandig willen gaan wonen, onderdak bieden aan langdurig verblijfbewoners en Mobiele Schoonmaak Helder Moment. Veel dak- en thuislozen hebben meer dan één probleem. Daarom werkt MO Valleiregio al jaren samen met gespecialiseerde hulpverleningsorganisaties en de gemeente. Verschillende organisaties hebben een spreekuur in ons Sociaal Pension.

MO Valleiregio is gevestigd in Ede en richt zich op de Gelderse Valleiregio: de gemeenten Wageningen, Ede, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel en Barneveld.

Reageren: Neem dan contact op met Trudie Visser, 0318-439710, trudy.visser@legerdesheils.nl  of met Arina Prosman, 055-5380333


Artikel
Gepubliceerd: 15-september

Coronamaatregelen vanaf september

In september is een aantal kleine wijzigingen aangebracht in de...

Artikel
Gepubliceerd: 23-juli

Coronamaatregelen Ontmoetingskerk Juli / Augustus

Ook in de Ontmoetingskerk willen we verantwoord omgaan met de risico'...

Artikel
Gepubliceerd: 30-september

Nieuwe wijkindeling gemeente Ede-Zuid

Nieuwe wijkindeling gemeente Ede-Zuid