In navolging van de dringende oproep van Minister Grapperhaus (Minister van Eredienst) hebben de beide raden van de gemeenten van Ede Noord en Ede Zuid besloten dat er tot 19 januari geen bezoekers aanwezig kunnen zijn bij de kerkdiensten die worden gehouden in de Ontmoetingskerk.

Dit besluit heeft niet alleen effect op de zondagse erediensten, maar ook op de kerstnachtsamenkomsten en de oudejaarsdienst die gehouden zouden worden. In de kerkdiensten zijn alleen gemeenteleden aanwezig die een taak hebben in de dienst. De diensten kunnen gevolgd worden via de livestream. De diensten worden afwisselend vanuit Noord of vanuit Zuid georganiseerd. Op eerste Kerstdag zijn de geplande diensten om 9.00 uur (Zuid) en om 11.00 uur (Noord) te volgen via de live-stream.

Kerstnachtdienst en overige bijeenkomsten

De kerstnachtdienst is alleen te volgen via de live-stream. We nodigen hiervoor iedereen van harte uit! De geplande bijeenkomsten met leden van Noord en Zuid in de kerk gaan helaas niet door. Fysieke bijeenkomsten zoals vergaderingen, bijbelstudiegroepen en wijkbijeenkomsten worden uitgesteld of vinden digitaal plaats. Tijdens deze periode zijn er geen bijeenkomsten voor jeugd zoals jeugdvereniging of catechisatie.


Artikel
Gepubliceerd: 25-februari

Ds Henk van Hemmen neemt beroep van gemeente Leens aan

Ds. Henk van Hemmen heeft de kerkenraad van de gemeente van Ede Noord...

Artikel
Gepubliceerd: 15-september

Coronamaatregelen vanaf september

In september is een aantal kleine wijzigingen aangebracht in de...

Artikel
Gepubliceerd: 23-juli

Coronamaatregelen Ontmoetingskerk Juli / Augustus

Ook in de Ontmoetingskerk willen we verantwoord omgaan met de risico'...

Artikel
Gepubliceerd: 30-september

Nieuwe wijkindeling gemeente Ede-Zuid

Nieuwe wijkindeling gemeente Ede-Zuid