In een bijeenkomst van de gemeente afgelopen vrijdagavond is aan de gemeente de nieuwe huisstijl van de Ontmoetingskerk gepresenteerd. De stijl sluit aan bij de frisse uitstraling die met de website beoogd is.

"Met de komst van een nieuwe site moest goed na worden gedacht over wat de uitstraling van de Ontmoetingskerk in onze beleving zou moeten zijn. Daarom hebben we voordat we met de site begonnen eerst tijd gestoken in de realisatie van een nieuwe huisstijl en een nieuw logo" legt Gerard, die het visuele ontwerp voor de website maakte, vrijdag aan zijn toehoorders uit. De websitegroep heeft in een ontwerpwedstrijd een aantal ontwerpen laten maken en de top 3 gepresenteerd aan de kerkenraden van Ede Noord en Ede Zuid. Daar koos men voor het nieuwe logo zoals dat uiteindelijk is gebruikt als uitgangspunt voor de nieuwe site.

Betekenis van het logo

Het logo draait om twee dingen: gemeenschap in de kerk, wat weer wordt gegeven door de poppetjes die een cirkel vormen rond het tweede element, het kruis, de meest herkenbare symboliek voor Christenen wereldwijd. De poppetjes zijn zowel in kleur als in afmeting niet gelijk aan elkaar. Dit geeft mooi de diversiteit weer die in onze gemeentes te vinden is onder de mensen.

Uitgebreide huisstijl op de site terug te vinden

Alle elementen van de huisstijl, kleuren, lettertypes, word-bestanden met het briefpapier zullen binnenkort te vinden zijn op de site in de groep Huisstijl Ontmoetingskerk.

Sleep de plaatje opzij voor meer beelden <--Aankondiging

De ontmoetingskerk

De plek waar twee gemeentes God en elkaar ontmoeten. 

Gepubliceerd: 18-november
Artikel
Gepubliceerd: 18-februari

Update maatregelen tegen corona per 25 februari 2022

De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld. Dat betekent dat...

Vacature
Gepubliceerd: 12-december

Vacature predikant GKv Ede Noord

Ede Noord, middelgrote, heterogene, kinderrijke gemeente zoekt een...

Artikel

Toegangsbeleid kerkdiensten vanaf 25 september 2021

Naar aanleiding van de verruiming van de coronamaatregelen die door...

Gepubliceerd: 26-september