Vanaf 3 februari 2021 wordt in Arnhem een online Marriage Course georganiseerd. Deze cursus is bedoeld voor ieder stel (jong of oud, lang of kort bij elkaar) en helpt je om je relatie te versterken en je dichter bij elkaar te brengen.

Iedere online cursusavond zijn er inleidende praatjes en filmpjes over het onderwerp, afgewisseld met oefeningen en opdrachten uit een werkboek waarmee je als stel samen aan de slag gaat. Tussen de cursusavonden door doe je samen huiswerkopdrachten. De Marriage Course gaat uit van christelijke principes, maar is zowel voor christelijke als niet-christelijke stellen relevant en toegankelijk.

Wanneer

Op 7 woensdagavonden: 3, 10, 24 februari, 3, 10, 24, 31 maart 2021

Waar

Via Zoom. Je krijgt voor elke bijeenkomst een uitnodiging per mail, met een link naar de online-bijeenkomst. Hoe laat: De Zoom-bijeenkomsten starten om 19.45 uur. Na een gezamenlijke start volg je als stel zelf thuis de presentaties en bespreek je de opdrachten. Om 22 uur sluiten we de avond weer gezamenlijk af.

Kosten

Max. € 15 per stel (moet nog definitief vastgesteld worden). Daarnaast bestel je de 2 werkboeken à € 7,50 zelf (nadere info volgt na aanmelding). Geef je op via: marriagecourse.026@gmail.com

Voor meer info kijk op de website van Marriage Course, de website van Tijd voor elkaar of informeer bij: Arjan en Lucy, 06 51754234 | Peter en Ilona: 06 40686201


Aankondiging

De ontmoetingskerk

De plek waar twee gemeentes God en elkaar ontmoeten. 

Gepubliceerd: 18-november
Artikel
Gepubliceerd: 18-februari

Update maatregelen tegen corona per 25 februari 2022

De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld. Dat betekent dat...

Vacature
Gepubliceerd: 12-december

Vacature predikant GKv Ede Noord

Ede Noord, middelgrote, heterogene, kinderrijke gemeente zoekt een...

Artikel

Toegangsbeleid kerkdiensten vanaf 25 september 2021

Naar aanleiding van de verruiming van de coronamaatregelen die door...

Gepubliceerd: 26-september