Sportproject de Ontmoeting

Net als in de afgelopen jaren organiseert de Ontmoetingskerk Ede-Zuid ook dit jaar weer het ‘Sportproject de Ontmoeting’ op het grote veld in de Maandereng. In samenwerking met de professionele organisatie ‘Athletes in Action’ worden kinderen en jongeren een week lang uitgedaagd om te komen sporten op het veld (Buurtpark Maandereng) en om aanwezig te zijn voor andere activiteiten. Er worden sportclinics gegeven en wedstrijden gespeeld en er wordt ruimte gemaakt voor persoonlijke aandacht om aanwezige kinderen en jongeren te leren kennen. De Ontmoetingskerk wil hiermee graag laten zien dat christen-zijn inhoudt dat ieder mens – jij dus – belangrijk is; ongeacht wie je bent, hoe oud je bent en wat je wel en niet goed kunt. We vinden het fijn om samen een mooie week te beleven.
Sport je mee? We zien je graag in de (2e week van de) meivakantie (m.u.v. 5 mei):
2, 3, 4, 6 en 7 mei 2016

Buurtpark Maandereng (tussen Fernhoutstraat en Jan Steenlaan)

14:00 – 16:30 uur → 6 t/m 11 jaar
19:00 – 21:00 uur → 12 t/m 18 jaar
Deelname aan de programma’s is gratis en opgave is niet nodig.

Gepubliceerd: 10-april

Sportproject Reaxion in de meivakantie

Sportproject Reaxion - 29 april t/m 3 mei 2019 - voor alle kinderen/...

Gepubliceerd: 30-september